Hannibal 3.Sezon 4.Bölüm Yorumum

00:21


--SPOİLER--




Bölümün ilk dakikalarında şaşkınlık içinde "Hannibal öldürmüyor, süründürüyor. Belli ki bu hoşuna gidiyor." diye düşünmüştüm. Çünkü Hannibal'ın öldürdüğünü sandıklarımız aslında yaşıyormuş. Hannibal'ın, üstüne suçu yıkmaya çalıştığı -Will'in de kaldığı hastanenin sahibi- ve sorgu sırasında suratından vurulan (Dr. Chilton) adamın ölmediğini öğrendik. Aynı şekilde domuz çiftliklerinin sahibi olan manyak (Mason Verger) da yaşıyormuş (pek yaşamak denemez gerçi) ve bu adam da Hannibal'a oldukça sinirli.

Bu ikilinin bölümü geçtikten sonra Will'i tekrar yatakta, karnı sarılı bir şekilde (Sezonun ilk bölümündeki gibi) gördüğümde "Acaba yanlış bölümümü mü açtım?" diyerek afalladım. Fakat ilk bölümde gelen ziyaretçi Abigail iken, aslında ziyarete gelenin Dr. Chilton (Yazının başında bahsettiğim hastane sahibi) olduğunu öğreniyoruz (Ama Will bu kişinin Abigail olmasını umut ediyormuş). Ve Alana'nın da yaşadığını öğreniyoruz.



Chilton intikam istiyor ve Mason'a gidiyor. Fakat Mason'ın kafasında başka planlar var ve bu yüzden yine yardım için gelen Alana'nın yardımını kabul ediyor. Jack ise ne kadar da olayların dışında durmaya çalışsa da karısının ölümü üzerine o da yardıma başlayacak gibi duruyor.

Olayların geçmişini anlatan bir bölümdü, az da olsa anlamış olduk olanları.




You Might Also Like

0 Yorum