Hannibal 3.Sezon 3.Bölüm Yorumum

18:33



Yine etkileyici bir bölümdü bu yüzden artık bunları yazma gerek olmadığını düşünüyorum. Mekanlar, çekim açısı ve Hannibal'ın aşçılık yeteneği gerçekten etkileyici.

--Spoiler--

Öğrendik ki Hannibal'ın Will'e karşı ,tıpkı kardeşine olduğu gibi, bir sevgisi var fakat bundan pek hoşnut değil gibi görünüyor. Belkide bu tür şeylerin kendisini zayıflattığını düşünüyor olabilir yada sadece sevmiyor. Önceden başına gelen bu sevgi olayının onu korkuttuğunu düşünüyorum. Dahası, kendisinin göremediği, hesaba katmadığı şeyleri yapabilenlere de tahammülü yok. (Will gibilerine.) 

Will'e gelecek olursak artık Hannibal'ın ne düşündüğünü biliyor gibi görünüyor. Bu yüzden evine gitti, bir şeyler bulabilmek için. Fakat evinde, önce kardeşi olduğunu, sonra kardeşi olmadığını, sonrasında yine kardeşi olduğunu ve son olarak kardeşi olmadığını düşündüğüm bir kızla karşılaştı. Bu kıza Hannibal'ın yüklediği bir sorumluluk vardı ve Will, kızın kendisine yardım edeceğini düşündüğü için onu bu yükten kurtardı. Burada bahsi geçen yük bir insandı ve yıllarca Hannibal'ın evinin altındaki bir zindanda tutuluyordu. Will'in, bu adam öldükten sonra, onunla yaptığı şekle güzel diyemeyeceğim fakat ilginçti doğrusu. Amacı Crawford'a bir mesaj mı bırakmaktı acaba?

Ve öldüğü sanılan diğer bir kişi Crawford. Hani şu siyahi özel ajanımız. Düşünüyorum da İlk bölümde Will'in konuştuğu hayali Abigail'ın söyledikleri acaba doğru muydu? Onları öldürmek yerine sağ mı bırakmıştı, kedinin fareyle oynaması gibi. Ama son bölümü hatırlarsanız Crawford'un durumu çok kötüydü ve Hannibal evden çıkıp gitmişti. Öldürmeye çok hevesliydi Crawford'u ama sonrasında neden sağ bıraktığı merak konusu. Dizinin, en küçük parçalardan (kafa karıştırıcı bir şekilde) bütüne ulaştığını biliyoruz. Bu olayda öyle mi yoksa kaçırdığımız bir nokta mı var?

You Might Also Like

0 Yorum